Imkerij Nr. 64

Imkerij 64 is een kleinschalige imkerij met circa 10 volken. De bijenvolken van Imkerij 64 staan verspreid over locaties in de regio van Anna Paulowna.

De imkerij is vernoemd naar de eerste koningin (P-moer) met het nummer ‘64’ waar ik als gediplomeerd imker mee heb mogen werken. De bijzondere werkwijze en prachtige producten die de bijenvolken maken blijven mij verwonderen.

Steeds meer boeren in de omgeving van de bijenvolken zaaien akkerranden in met zogenaamde diversiteit bloemenmengsels. Goed voor de bij maar ook voor veel andere insecten en dieren. Mijn bijzondere dank gaat uit naar de de boeren bedrijven Rezelman & Schenk!

Door het kopen van bijenproducten bij Imkerij Nr. 64 draagt u eveneens bij aan de instandhouding van onze bijenvolken.

Met deze website wil ik informatie verstrekken over de bijenvolken en de imkerij. Daarnaast kunt u kennis maken met de producten die de bijen leveren. 

De bijenproducten zijn verkrijgbaar bij de Imkerij gelegen aan de Lotweg 22 te Anna Paulowna. Uiteraard vertel ik graag over de bijen en hoe zij met mij werken! Daarnaast zijn de bijenproducten ook verkrijgbaar bij de Dagwinkel in Wieringerwaard, de Welkoop in Anna Paulowna en de Scharrelboet in Anna Paulowna.

Imkerij Nr. 64 is aangesloten bij: